joi, 22 martie 2012

Cei doi ursuleti

Dupa cum se vede, blogul meu are un nou titlu. Se cerea aceasta schimbare. Desi pasiunea mea "pre-natala" a fost pictura pe sticla, odata cu "functia" de mamica si interesele mele s-au mai schimbat, ceea ce s-a reflectat si aici pe blog. Continutul acestuia s-a orientat catre alte subiecte, lasand tablouasele si pictura in urma. Asadar "Culori pe sticla" s-a transformat in "Doi ursuleti".

Cine sunt cei doi ursuleti? Probabil v-ati pus deja aceasta intrebare. Sunt baietii mei. ;) Sunt cei care au generat aceasta schimbare de continut, de interese si de atitudine. Pentru ca acum sunt mult mai orientata spre ceea ce inseamna natural si sanatos. Pentru ei mi-am schimbat stilul de viata. Pentru ei am devenit mult mai constienta de ceea ce ne inconjoara. Pentru ei vreau ceva mai bun.

Doi ursuleti sunt doi prieteni buni. Sunt cei care se ajuta la nevoie si se sustin. "Doi ursuleti" este totodata si un proiect la care lucrez, insa nu voi divulga acum prea multe. Ramaneti aproape si veti afla! ;)

2 comentarii:

  1. spor la proiect! si eu care ma gandeam ca m-am prins ce-i cu titlul... dar m-am prins doar pe jumatate, vad :D

    RăspundețiȘtergere